Om oss

Modhi Norge AS er et heleid datterselskap av Modhi Finance AS, et selskap i SpareBank 1 Gruppen AS Konsern. Modhi Finance har siden 2010 kjøpt og forvaltet porteføljer av forfalte lån, kreditter og fakturaer, og har i 2020 tatt grep for å bli en av Nordens ledende leverandører innen inkasso og porteføljekjøp. Her kan du lese mer om Modhi.

Modhi Norge er en av landets ledende aktører innen betalingsoppfølging og inkasso. Vi er et fullservice inkassoselskap og leverer tjenester som ivaretar hele verdikjeden fra fakturadistribusjon og reskontroføring til purring og inkasso. Modhi Norge sysselsetter rundt 110 årsverk fordelt på to fysiske lokasjoner, og omsatte i 2020 for 166 MNOK.

I løpet av våre mer enn 40 år i inkassomarkedet har Modhi Norge befestet sin posisjon som inkassoselskapet som best ivaretar kommunikasjonen med skyldner, og på den måten fører mest verdier tilbake til våre kunder. Vårt gode omdømme blant oppdragsgivere og hos skyldnerne gjør Modhi Norge til en svært attraktiv samarbeidspartner.

For mer informasjon og kunnskap anbefaler vi at du besøker kompetansesenteret vårt Smarterebetaling.no. Der kan du lese mer om: