Om oss

Conecto AS er en av landets ledende aktører innen betalingsoppfølging og inkasso. Vi sysselsetter rundt 100 årsverk fordelt på to fysiske lokasjoner, og omsatte i 2019 for 155 MNOK. Conecto er et heleid datterselskap av Modhi Finance AS, et selskap i SpareBank 1 Gruppen AS Konsern. Modhi-konsernet kjøper og forvalter porteføljer av forfalte lån, kreditter og fakturaer i Norge og Sverige. Finland er under etablering.

I løpet av våre mer enn 40 år i inkassomarkedet har Conecto befestet sin posisjon som inkassoselskapet som best ivaretar kommunikasjonen med skyldner, og på den måten leverer høyest gjenvinning. Vårt gode omdømme blant oppdragsgivere og hos skyldnerne gjør Conecto til en attraktiv samarbeidspartner.

Conecto er et fullservice inkassoselskap. Dette innebærer at vi leverer tjenester som ivaretar hele bredden i verdikjeden. Kort oppsummert kan vi bistå med alt fra kundeutvelgelse til pengene er på konto.

For mer informasjon og kunnskap anbefaler vi at du besøker kompetansesenteret vårt Smarterebetaling.no. Der kan du lese mer om: