Tjenester

Integrasjoner

Integrasjoner

Conecto har i en lengre periode lagt ned mye ressurser for å realisere vår digitale strategi. Som et ledd i å gjennomføre strategien lanserte Conecto i 2019 en ny og effektiv integrasjonsplattform. Vi har brukt mye tid og ressurser på å utvikle vårt nye integrasjonslag med ferdige APIer som gjør det mulig å integrere mot alle ulike økonomisystemer.

Som et ledd i lanseringene vil du også få tilgang til nye løsninger for å registrere deg som kunde og/eller andre selskaper effektivt på integrasjonene. Dette er en viktig funksjon, spesielt for regnskapsbyråene som har mange klienter.  

Ny integrasjonsplattform

Integrasjonsplattformen er utviklet på en slik måte at du som regnskapsmedarbeideren velger Inkassomodulen fra Conecto når du er logget inn i eget økonomisystem. Åpen post liste vil da bli vist i et enkelt grensesnitt og man markerer de fakturaene som skal overføres til inkassoselskapet Conecto. Via egne APIer henter Conecto daglig fakturaer elektronisk som leses automatisk inn i inkassosystemet og det sendes en kvittering tilbake til økonomisystemet hvor Conecto sitt saksnummer legges på fakturaen i reskontroen. Alt helautomatisk. Også avregning og remittering. Postering av postene blir foretatt av systemet i reskontroen basert på et konteringsforslag som automatisk sendes med remitteringen som et remitteringsbilag. Poster utlignes og matches automatisk.

Flere økonomisystemer

I skrivende stund dekker vi funksjonalitet overfor PowerOffice GO, Xledger og Visma Business. Andre systemer som Tripletex og Uni Economy vil følge tett etter.

Vi i Conecto er stolte av å kunne tilby markedet gode og effektive løsninger som er ferdig utviklede og klare til bruk. Integrasjonsplattformen som nå er utviklet forenkler alle prosessene og leverer en helautomatisk purre- og inkassotjeneste fra Conecto uavhengig av hvilket økonomisystem din bedrift benytter.

Lær mer om inkasso og betaling ved å følge denne linken.

Bli kunde på få minutter

Bli kunde i dag