Tjenester

Integrasjoner mellom regnskapssystem og inkassosystem

Modhi Integrasjoner mellom regnskapssystem og inkassosystem

 

Systemer Modhi har integrasjoner mot
PowerOffice GOXledgerVisma BusinessTripletexUnieconomy  DNB integrasjon (2)  DNB integrasjon (1)

 

Lær mer om våre integrasjoner

HubSpot Video

Klikk her for å se video om god likvidetetsstyring og våre ERP-integrasjoner

Hør våres kunders erfaringer med integrasjonene

Modhi har i en lengre periode lagt ned mye ressurser for å realisere deres digitale strategi. Som et ledd i å gjennomføre strategien lanserte Modhi i 2019 en ny og effektiv integrasjonsplattform. Vi har brukt mye tid og ressurser på å utvikle vårt nye integrasjonslag med ferdige APIer som gjør det mulig å integrere mot alle ulike økonomisystemer.

Progressum falt for Modhi sømløse integrasjoner

Etter å ha prøvd ut fire ulike inkassopartnere de siste årene fant regnskapsbyrået Progressum tonen med Modhi. – Modhi hadde en helautomatisk løsning, mens de andre jobbet med halvautomatikk, forklarer administrerende direktør Lars Gotaas i Progressum.

Som et ledd i lanseringene vil du også få tilgang til nye løsninger for å registrere deg som kunde og/eller andre selskaper effektivt på integrasjonene. Dette er en viktig funksjon, spesielt for regnskapsbyråene som har mange klienter.  

Ny integrasjonsplattform

Integrasjonsplattformen er utviklet på en slik måte at du som regnskapsmedarbeideren velger Inkassomodulen fra Modhi når du er logget inn i eget økonomisystem. Åpen post liste vil da bli vist i et enkelt grensesnitt og man markerer de fakturaene som skal overføres til inkassoselskapet Modhi. Via egne APIer henter Modhi daglig fakturaer elektronisk som leses automatisk inn i inkassosystemet og det sendes en kvittering tilbake til økonomisystemet hvor Modhi sitt saksnummer legges på fakturaen i reskontroen. Alt helautomatisk. Også avregning og remittering. Postering av postene blir foretatt av systemet i reskontroen basert på et konteringsforslag som automatisk sendes med remitteringen som et remitteringsbilag. Poster utlignes og matches automatisk.

New call-to-action

Flere økonomisystemer

I skrivende stund dekker vi funksjonalitet overfor PowerOffice GO, Xledger, Visma Business, Tripletex og Uni Economy.

Vi i Modhi er stolte av å kunne tilby markedet gode og effektive løsninger som er ferdig utviklede og klare til bruk. Integrasjonsplattformen som nå er utviklet forenkler alle prosessene og leverer en helautomatisk purre- og inkassotjeneste fra Modhi uavhengig av hvilket økonomisystem din bedrift benytter.

Lær mer om inkasso og betaling ved å følge denne linken.

Det er tid for transformasjon og integrasjon

Alt for mange ligger etter når det gjelder å ta i bruk moderne grensesnitt for integrering av egne ERP systemer opp imot andre tredjepartssystemer. Jeg vil gjerne her berøre dette temaet som spesielt angår regnskapsbransjen.

Bli kunde på få minutter

Bli kunde i dag