Kunde

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål
Hvordan kan jeg bli kunde?
I Modhi Norge skiller vi gjerne kundetypene ut i fra hvor mange inkassosaker man har per år. Hvis din bedrift har mange inkassosaker anbefaler vi at dere tar kontakt med oss på salg. Hvis bedriften har få inkassosaker er det veldig enkelt å komme i gang ved å bli kunde på 1-2-3.
Hva koster det for min bedrift?
Om din bedrift ligger i kategorien mange inkassosaker per år, vil Modhi Norge utarbeide et tilbud som er skreddersydd for din bedrift. Om bedriften ligger i kategorien med få inkassosaker vil betingelsene være som følger.
Nytt om betalingsmodeller og strategier
I Modhi Norge jobber vi kontinuerlig med å utvikle nye konsepter når det gjelder funksjonelle løsninger for nye betalingsmodeller og strategier.
Hvilke tjenester tilbyr Modhi Norge?
Modhi Norge er et fullservice inkassoselskap. Dette innebærer at vi leverer tjenester som ivaretar hele bredden i verdikjeden, og som kan velges fritt ut i fra dine behov. Kort oppsummert kan vi bistå med alt fra kundeutvelgelse til pengene er på konto. Tar det lang tid å få startet opp? For de som faller i gruppen med få inkassosaker per år så tar det ikke mer enn 10 – 15 minutter å få overført den første inkassosaken. For de større kundene vil vi estimere ca. 3 – 4 uker fra signering av avtale til første inkassofil kan overføres.
Relevant om kreditt og innfordring
I Modhi Norge jobber vi kontinuerlig med å utvikle nye konsepter knyttet til kreditt og innfordring. Digitaliseringen har allerede nådd inkassobransjen
Kan jeg bli kunde selv om jeg har få fakturaer?
Ja. Selv om du bare har én enkeltstående faktura kan du registrere deg som 1-2-3-kunde.
Kan jeg sende saker som er omtvistet?
Inkassoloven regulerer hva som defineres som en reell inkassosak. Omtvistede krav er ikke definert som reelle inkasso krav. Modhi Norge kan allikevel ta imot omtvistede krav og har en egen prosess for dette i løsningen ved registrering av sakene.
For SMB lederen om betaling og inkasso
Vi har utarbeidet Pengekokeboken for deg som er daglig leder eller lignende i en liten eller mellom stor bedrift. Denne omhandler temaer som er relevante for betaling og inkasso.